Vad vet jag...

Är i Finland nu. Åkte hemifrån i måndags och stannade till på lite möte i Sthlm, samt så hann jag med en myskväll med sötisen Sandra ute på Lidingö.
Konferensen gick bra, trots att jag bävat inför den. Efter den så var det dags att ta flyget vidare till Finland och inatt sov jag på ett hotellrum i Helsingfors. Upp tidigt som fasen och köra bil till ekenäs för några möten.
Ikväll blir det en natt till på samma hotell.
Tycker om att resa men samtidigt inte. Känns som om jag missar en himla massa där hemma. Tid med C och vår hund och med huset.
Jaja till slut kanske jag blir van vid att vara borta o inte oroa mig så mkt?! Vad vet jag..

Jag är borta mkt...

Ska försöka bli lite mer flitig med bloggen.. Jag är borta så mkt, reser med jobbet o har miljoner saker att göra alltid så det känns inte som om jag hinner. Men trots det så sitter jag o läser en massa andra bloggar om dagarna.
Har mkt som jag känner att jag borde skriva av mig men som jag liksom jag alltid gjorde tidigare gömmer inom mig. Rädd för vad alla andra ska tycka och tänka. Ska fundera lite men det finns en risk för att bloggen blir den plats där jag ger utlopp för allt jag har inombords.

hits