Burberry bikini

Är det ngn som vet var man kan få tag på en burberry bikini till bra pris?? Snart (eller nu) är det sommar och jag måste hitta en ny bikini inför Greklands resan...

Ny dag inga nya skor

Var och skulle köpa mina skor igår som jag gått och tittat på hur länge som helst. När jag kom till affären så stod de inte där de brukade och efter ett tag sprang både jag och expediten runt och tittade i alla hyllor. De skulle ha ett par 37:or och ett par 38:or inne men de var spårlöst försvunna. Typiskt! Och eftersom jag planerat in en pluggkväll så fanns det inte tid över för att köra vidare till nästa affär för att köpa dem.
Ska ringa idag o se om de hittat dem, annars så ringer jag till Gbg (ska dit över helgen) och lägger undan ett par. För jag ska ha dem!

Ny design

Är det ngn som vet hur man gör för att ändra design på bloggen till en lite mer personlig stil. Har inte riktig koll på det där med kodning själv... hmmm

Hungrig som vanligt

Som jag skrivit innan så är jag inne i en pluggperiod vilket innebär att jag inte hinner träna. Därför så har jag förbjudit mig själv att äta onyttigt under tiden. Jag är nog världens största godisälskare och kan äta hur mycket smågodis som helst i vanliga fall. Visst det syns inte jätte mkt på mig men om jag inte tränar så känner jag mig väldigt ofräsh.
Men nu är jag hungrig och att sitta på jobbet o inte ha så mkt att göra gör att jag tänker på att äta ännu mer. Börjar låta lite sjukligt det här eller hur ;)
Men nu till varför jag skriver, för jag är så himla stolt över mig själv för att jag inte valde ett snickers eller kexchoklad utan en fullkorns fralla och en kopp te. Duktig flicka!

Finns det ngn mer än jag som är beroende av sötsaker??


Skorna kommer från...

Skorna kommer förresten från Scorett, de är av märket Novita. I love them!

Min present


Dessa skorna ska jag köpa idag. Ser riktigt nice ut på också för den delen! Om jag hinner så ska jag ta ett foto på dem ikväll så får ni se hur fina de är.

Känns som om ingenting händer

Igår satt jag hemma hela kvällen och pluggade. Känns så tråkigt, jag vill ut o träna, träffa vänner, sitta på ett härligt fik eller något liknande. Känner mig så himla tråkig som sitter inomhus och är osocial.
Ikväll blir det samma visa, fast innan jag kommer hem så ska jag hinna med att ta foto till körkortet och köpa en present till mig själv för att jag fått nytt jobb. Sånt måste ju belönas =)

Snyft varning

Förra veckans absolut bästa händelse var Sex and the city filmen i lördags. Såg den med några vänner samt min älskling. Måste erkänna att jag satt helt fast och kunde knappt dricka upp min ramlösa. Jag började gråta ungefär 10 min in i filmen och fortsatte mitt snyftande och hulkande ända till slutet. De är alldeles för underbara och det känns verkligen som om de är några av mina bästa vänner Carrie, Miranda, Samantha och Charlotte. Efter att ha följt dem under alla år så var det först när jag såg filmen som jag förstod hur mycket jag saknat dem.

Snart blir den uppdaterad

Jag vet att jag lovat tidigare att uppdatera min sida med lite mer info om mig och kanske tom lite bilder. Jag kan inte mer än att be om ursäkt och lova än en ggr att så fort jag har blivit av med min tenta, vilken jag spenderar alla kvällar med att plugga till, så ska jag göra ett rejält ryck och uppdatera. I promise!

Sa upp mig

Igår sa jag upp mig. Min chef blev inte direkt glad, men vad ska man säga. Jag känner mig lycklig iaf och det är väl det som är huvudsaken =)!

Idag är det 10 otroligt långa dagar tills jag får träffa min älskling igen. Det känns verkligen tufft och jag längtar så tills vi ses igen!
Samtidigt som det är väldigt långt tills vi ses så är det bara 17 dagar tills vi blir sambos i hans lilla hus. Ska bli kul att flytta in där! Även om planen inte är att vi ska bo där så väldigt länge så ska vi ändå slå ut en vägg och sätta in extra garderober så att jag och alla mina saker och kläder ska få plats. Han är så fin min älskling!

Va dålig jag är

Guu vad dålig jag är på att uppdatera. Det hände så mkt igår så jag hann inte skriva här.
En liten summering är att jag nu har tackat ja till det nya jobbet till ett helt ok avtal. Känns skönt att ha det gjort så att jag och älsklingen äntligen kan börja planera.
Jag åker ner ikväll och har värsta packningen med mig. Börjar med en liten del av garderoben för att inte skrämma honom allt för mkt ;) Stannar över midsommar och den åker jag upp igen. Flyttar ner helt gör jag inte förren under v29, skönt jag längtar =)

Ska bli sååå kul att bli sambo och inte ha 55 mil mellan oss!


För er som inte vet men är jäkligt nyfikna...

... så kan jag berätta att den kvinnliga programledaren som står inför rätta för att ha köpt droger är ingen mindre än.. Sanna Bråding! Vet inte hur jag mer ska kommentera detta mer än att jag gillar Sanna och detta känns bara tråkigt.

Måndag igen

Så var det måndag igen och jag är tillbaka på jobbet efter en härlig helg. har spenderat mesta dels av tiden med att plugga men har även hunnit med att träffa lite vänner för fotboll och fika, sen  har jag även varit väldigt flitig med träningen. Yey!
Nu åkte precis resten av avdelningen iväg på konferens och konsult som man är så får man snällt stanna kvar. Skönt att slippa allt spring och alla telefoner som ringer dock!

Senaste "EM" skvallret

Har ni hört det senaste?? Chippen och Oksana har gjort slut. Har hört detta från släktingar till endera parten. Det är vad jag kallar färska EM nyheter

Klädkod

Syrran ska gifta sig i slutet av sommaren och jag börjar fundera på klänning för min egen del. Klädkod är kostym, vilket innebär att jag inte får ha långklänning. Innebär inget större bekymmer för mig som gillar kort som tur är. Men så funderar jag lite eftersom ajg vet att pojkvännen kommer att ha en svart Hugo Boss kostym med mindre röda detaljer på och då hade det ju varit snyggt med en röd klänning, eller hur?! Kan man ha rött på bröllop nu för tiden? Enl gamla traditioner så innebär rätt att man haft ngt ihop med brudgummen, och jag vill ju inte att alla äldra skall tita snett på mig under kvällen. Hmm får ta ett snack m sissis och höra vad hon tycker, innan jag börjar leta klänning.

Fredagen den 13:e

Blev inget blogande igår. Hade för en ggr skull mkt att göra ;)
Igår gymmade jag, känns härligt skönt i musklerna idag. Jag älskar att ha träningsvärk! Idag är det löpning (eller jogging) som gäller, måste försöka komma lite i form tills badsäsongen är här (hoppas att det är kallt lite till iaf). Sen blir det plugg till ekonomistyrningstentan, skall sitta vid köksbordet med en stoor påse godis. Det är ju iaf fredag.
Fredagen den 13:e om man ska vara petig. Vad tror ni kommer att hända idag? Är det någon som brukar ha otur egentligen eller är det bara som man säger?!
Jag är skrockfull spottar när svarta katter korsar min väg, lägger inte nycklar på bordet, går inte under stegar, undviker A-brunnar och liknande så jag kommer inte boka in ngt speciellt en dag som denna!


REA start

Idag är det förresten start för MQ rean. Deras rea brukar faktiskt vara väldigt bra, enligt mig iaf. Jag brukar passa på att köpa bra att ha kläder till jobbet eftersom det är så himla tråkigt att lägga pengar på sådant.
Fick även ett sms om att indiskan startar sin rea imorgon. Har nog aldrig varit på deras rea, handlar int så mkt där faktiskt.
Så nu är det reornas tid, och jag som har shoppingförbud ... usch va jobbigt det kommer att bli!

Har iaf lovat mig själv att köpa ett par fina samdaler när mitt jobbavtal gått igenom. Så det ser jag väldigt mkt fram emot!
Jag har spanat in ett par på scorett, ska se om ajg hittar en bild senare.

Blir tidig hemgång idag

Jag ska snart åka hem från jobbet. Ska åka till en vän som har det lite jobbigt och försöka muntra upp henne lite.

Utslängd från krogen

Fotboll igår ja.. var på söder och skulle titta på fotbollen på ngt trevligt ställe. Slog oss ner på ett där det verkade vara mkt trevligt folk (läs: snygga killar, jag har många singel vänner) och stämningen verkade vara på topp. Det var en galleria där man satt upp en storbildstv och viss servering från en restaurang fanns. 
Precis vid avspark kom en kvinnlig vakt fram till oss och sa att vi var tvugna att avlägsna oss. Helt oförstående tittade vi på varandra, 5 nyktra städade tjejer som inte gjort mkt väsen av sig (matchen hade ju inte ens börjat). Vi hann inte ens fråga varför innan den maktstinna kvinnliga vakten hade dragit åt sig våra godispåsar och vräkt ur sig orden "ni är tillräckligt gamla för att veta själv vad ni gjort för fel" och gick mot utgången.
Vi blev alltså utslängda för att vi åt godis i en galleria! What the fuck?! När blev sveriges ordningsvakter nu även hälso kontrollanter med en vision att lägga alla godistokiga tjejer i hårdträning inför beach -08??
Just då gjorde vi inte mkt utan tyckte mest hela situationen var pinsam och gick därifrån. Så vi missade alltså avspark!
Gick vidare till ett annat inte så "hippt" ställe med lite mer sömnigt folk, och mycket turister. Frågade vakten om det var ok att ta med godispåsarna in och det var ok. Thank God för manliga ordningsvakter!
Tack och lov så slutade matchen bättre äv den började och efter matchen så hade vi nästan glömt bort idiot vakten i all vår gläädje yra. Somnade trött men lycklig!

...

Hann inte riktigt allt jag tänkt mig... åkte i ilfart till Åhlens o köpte ny pudersvamp och sen solade jag och gick en runda med hunden. Sprang inom en salong o frågade om de kunde slinga mitt hår i nästa vecka, bokade tid och nu ångrar jag mig. Det var swein dyrt! Tror att jag kommer ringa o avboka och sen boka in en ny tid i Kristianstad istället, får se ska sova på saker. Måste fixa till mig nu och sen bär det av till Medis för att titta på matchen.. GO SWEDEN!!!!!

Det nya jobbet

Jag pratade med min nya personal chef i går och fick reda på att de väntar på signaturer från koncernledningen innan vi kunde gå vidare med vårt avtal. Jag håller tummarna för att det händer under veckan så att jag kan påbörja allt som behöver förberedas inför en flytt.
Måste fixa med lägenheten också. Jag och en kompis delar ett förstahands kontrakt i sjöstaden och skulle helst vilja byta det mot två ettor i närheten. Jag vill gärna ha en lgh kvar som "säkerhet" ett tag tills vi vet om det fungerar mellan mig o min älskling. Känns lite jobbigt att göra sig av med ett förstahands kontrakt i Stockholm liksom.


Lunchdags

Så var det lunchdags. Jag försöker oftast ha mat med mig till jobbet då restaurangen inte håller tillräckligt bra klass enl mig. Jag tycker om att veta vad jag stoppar i mig och när det blev lagat.
Idag blev det pasta och pesto till lunch, det tillhör basfödan för mig =)

Uppdatering

Måste förresten uppdatera min sida snart med lite bilder och dyl. Känns alldeles för opersonlig just nu.

Idag regnar det i Stockholm

Typiskt att det ska regna idag av alla dagar. Sverige Grekland matchen är ju idag, hoppas det hinner klarna upp tills dess. Det är ju roligare att titta på matchen om det är fint väder, blir så mkt bättre stämning då.

Min nuvarande chef ringde precis, löneförhandlingen är klar och avstämd så det blir 2500 kr mer in på kontot varje månad. Känns härligt!

Idag:
Jobb
Ev träning om jag kommer från jobbet i tid
Ta foto till mitt körkort
Se matchen med tjejerna
Sova

Almost like new

Va o tvättade bilen på lunchen. Nu är det nästan lika fin som ny. Är härligt att köra en nytvättad bil som glänser i solen.









Den här hade inte varit helt fel ; )

Thirty days of night

Myste framför tvn med pojkvännen i helgen. Han är verkligen världens bäste på att mysa =)
Såg iaf två filmer. Började med Leo av Fares Fares och den var riktigt bra och väldigt gripande. Tänk vad ens liv kan förändras på några minuter utan att man själv egentligen kan påverka det.

Sen såg vi även Thirty days of night, som jag valde. Jag gillar att bli skrämd och är ganska så kräsen när det gäller thrillers. Men denna var så sjukt äcklig så jag mådde riktigt illa, var inte just själva vampyrsenerna eller att de åt på människorna utan mer att det var så snabba rörelser och att det var så mörkt hela tiden. Väldigt otäckt, tur att man inte sov ensam den kvällen brrrr.
30 Days of Night


Efter en sen kväll i bilen

Så är jag ganska så trött idag. Satt i köer på väg från Skåne till Sthlm. Är så irriterande när man tror sig snart vara hemma så blir man fast i kööer utanför Södertälje och den sista biten känns som en hel evighet. Kom till Sjöstaden närmare midnatt och sen tog det ytterligare någon halvtimme innan jag äntligen hittade en halvt laglig parkering.

Helgen har iaf varit underbar. Har spenderat den på fina sandstränder i Skåne/Blekinge och grillat med familj och vänner. Levererade nyheten om att jag ev kommer flytta tillbaka snart och alla drog på smilbanden. Det verkar som om jag varit saknad iaf och det gör det lättare för mig att ta ett så stort steg.

Ställde in en intervju idag för ett jobb som Account Manager, personalchefen har fortfarande inte ringt men jag har ju iaf blivit erbjuden jobbet. Har riktigt dåligt samvete idag eftersom jag egentligen har en tenta i ekonomistyrning just i skrivande stund. Men eftersom jag inte hunnit öppna böckerna än så väntar jag lite med den.

I veckan är det jobb som gäller, samt så ska jag försöka träna lite grann. Fick lite panik efter en helg på stranden med en massa fitta kroppar. Ska vara i form tills vi ska till Grekland, det lovar jag!
Sen på tisdag är det ju match, glöm inte det! GO SWEDEN!

Saknar min hobby

Jag har shopping förbud. Har haft det i ca 3 månader sedan min kreditkortsräkning var skyhög. Att ha ett förhållande på distans är verkligen inget som lönar sig i längden, jag vet inte hur mycket pengar jag lagt på bensin det sista halvåret. Men det är tillräckligt mycket för att min plånbok ska vara tom direkt efter att alla räkningar är betalda. (Men min kille är värd varenda öre, puss min älskling)

Tidigare shoppade jag väldigt mycket och hade väl det som en hobby. Nu försöker jag undvika fällan att gå in i affärer eller surfa på modesidor på nätet, vissa dagar går det jätte bra andra går det inte alls. Denna månaden har jag haft ett återfall hittils, två par skor inhandlades till måndagens intervju.
Jag lever på hoppet om att kunna ha ett normalt förhållande till shopping i slutet av sommaren igen. Längtar så och har nog 1000 saker som jag skulle vilja köpa när augustilönen kommer =)

Inget samtal än

Han har fortfarande inte ringt. Jag har ringt upp och lämnat ett meddelande så jag hoppas han ringer under dagen.

Trött som vanligt

Vaknade av en skrikande väckarklocka. Varför är jag alltid så trött? Jaja nu är det snart helg iaf. Har packat mina grejor så efter jobbet är det dags att åka hem och slänga in packning och hunden i bilen och sen blir det till att åka neråt igen. Min älskling väntar på mig!

Varför ringer inte personalchefen till mitt nya jobb? Vi ska prata avtal och han skulle ha hört av sig för några dagar sedan. Jag ger honom tills kl 10 sen ringer jag.


Jisses vad tiden går fort..

Hade helt glömt bort att jag startade denna bloggen för några år sedan. När jag läste det första och enda(!)  inlägget som jag gjort så började jag fundera på allt som hänt under de sista åren. När jag skrev det inlägget var jag redo för en semester tillsammans med min dåvarande sambo. Jag kan berätta att saker och ting förändras, iblad så otroligt snabbt att man knappt hänger med själv. Jag har under dessa två åren hunnit vara singel ungefär lika länge. Mitt och Fredriks 5 åriga förhållande föll itu under oktober 2007, och det var nog en av de bästa sakerna som kunde hända mig. Nu 2 år senare sitter jag i Stockholm med nytt jobb, ny lägenhet, ny pojkvän (på distans) och ett helt nytt liv.
Jag är så mycket rikare på erfarenheter och kan nog ärligt säga att jag haft de två bästa åren i mitt liv. Och jag är väldigt tacksam att jag fått uppleva detta. Så tack Fredrik för att du vågade ta det steget jag inte var redo för vid den tidpunkten!

Mitt liv är återigen på väg att ta en 180 graders vändning. Jag har träffat världens bästa och gulligaste kille som jag älskar över allt annat. Han kommer från samma lilla Skånska håla som jag och det är pga honom som jag kommer att flytta tillbaka dit. Så än en ggr blir det en flytt med ny bostad och nytt jobb.
Jag har fått tag på ett härligt utmanande jobb så flytten kommer att bli väldigt spännande.
Dock finns det en oro i mig som säger att det kommer bli svårt att anpassa sig till livet i den lilla hålan igen. Visst kommer vi flytta därifrån så småningom men inget kommer ju slå Göteborg och Stockholm som varit mina hem de sista 2 åren.


hits