Utslängd från krogen

Fotboll igår ja.. var på söder och skulle titta på fotbollen på ngt trevligt ställe. Slog oss ner på ett där det verkade vara mkt trevligt folk (läs: snygga killar, jag har många singel vänner) och stämningen verkade vara på topp. Det var en galleria där man satt upp en storbildstv och viss servering från en restaurang fanns. 
Precis vid avspark kom en kvinnlig vakt fram till oss och sa att vi var tvugna att avlägsna oss. Helt oförstående tittade vi på varandra, 5 nyktra städade tjejer som inte gjort mkt väsen av sig (matchen hade ju inte ens börjat). Vi hann inte ens fråga varför innan den maktstinna kvinnliga vakten hade dragit åt sig våra godispåsar och vräkt ur sig orden "ni är tillräckligt gamla för att veta själv vad ni gjort för fel" och gick mot utgången.
Vi blev alltså utslängda för att vi åt godis i en galleria! What the fuck?! När blev sveriges ordningsvakter nu även hälso kontrollanter med en vision att lägga alla godistokiga tjejer i hårdträning inför beach -08??
Just då gjorde vi inte mkt utan tyckte mest hela situationen var pinsam och gick därifrån. Så vi missade alltså avspark!
Gick vidare till ett annat inte så "hippt" ställe med lite mer sömnigt folk, och mycket turister. Frågade vakten om det var ok att ta med godispåsarna in och det var ok. Thank God för manliga ordningsvakter!
Tack och lov så slutade matchen bättre äv den började och efter matchen så hade vi nästan glömt bort idiot vakten i all vår gläädje yra. Somnade trött men lycklig!

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits